Wednesday, June 13, 2007

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ 3 Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ




Διάρκεια : 92 λεπτά
Κατηγορία : ΠΑΙΔΙΚΑ
Encoding: Region : 2
Γλώσσα : Ελληνικά
Έτος παραγωγής : 2007


SPONGEBOB SQUAREPANTS 3

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Ο κος Καβούρης κάνει τον Μπομπ να πιστέψει πως αυτόν το μήνα θα πάρει το βραβείο ο Καλαμάρης. Όταν ο Μπομπ φοβισμένος αρχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά που εξευτελίζει τον Καλαμάρη, η μάχη έχει μόλις ξεκινήσει.

ΠΛΑΚΑ

Ύστερα από ακόμα ένα αποτυχημένο σχέδιο του Πλαγκτόν εναντίον του κου Καβούρη, ο Μπομπ σκέφεται πως ο κος Πλαγκτόν είναι απλά μοναχικός και χρειάζεται έναν φίλο, γι αυτό και είναι τόσο κακός.

Ο ΦΥΣΙΟΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ

Έχοντας περάσει κάποιες μέρες σκληρής δουλειάς, ο Μπομπ αποφασίζει να ζήσει στην εξοχή με τις τσούχτρες. Μια σκληρή μέρα στη δουλειά όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά στην προσπάθεια επιβίωσης ανάμεσα στις τσούχτρες.

Η ΑΝΑΠΟΔΗ ΜΕΡΑ

Ο Καλαμάρης αποφασίζει να μετακομίσει. Επειδή φοβάται όμως πως κανείς δεν θα αγοράσει το σπίτι όταν δει πως είναι οι γείτονες, τους ξεγελάει βάζοντας τους να κάνουν το αντίθετο από ότι θα έκαναν κανονικά.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ

Διαγωνισμός ταλέντων στον Τραγανό Κάβουρα κια ο Καλαμάρης αναλαμβάνει το συντινισμό. Ο Μπομπ θέλοντας να εντυπωσιάσει τους γονείς του, προσφέρεται να κάνει οτιδήποτε.

ΜΠΟΜΠ ΜΠΡΑΤΣΑΚΗΣ ΦΟΥΣΚΟΠΝΑΤΕΛΟΝΗΣ

Ο Μπομπ βρίσκει το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής της Σάντι υπερβολικά σκληρό και αποφασίζει να παραγγείλει ένα ζευγάρι ψεύτικα τεράστια μπράτσα που βλέπει στην τηλεόραση.

ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Ο Μπομπ και ο Πάτρικ χτυπάνε κατά λάθος τον Καλαμάρη με ένα κοχύλι και νομίζουν πως τον άφησαν στον τόπο. Όταν ο πραγματικός Καλαμάρης εμφανίζεται τα παιδιά νομίζουν πως είναι φάντασμα.

Ο ΣΥΝΟΔΟΣ

Όταν η κόρη του κου Καβούρη τρώει στήσιμο στο χορό του σχολείου της, ο Μπομπ συμφωνεί να τη συνοδέψει κάνοντας τον εαυτό του ψηλό, μελαχρινό και όμορφο.




AN SAS ARESEI AYTO TO DOWNLOAD KAI THELETAI NA VOITHISETAI NA KRATITHEI AYTO TO BLOG ENERGO SAS PARAKALO PATHSTE OPOIADIPOTE DIAFHMISH STA DEKSIA SAS KAI AFHSTETH NA ANOIKSEI DEN KOSTOIZEI TIPOTA KAI OI DIAFHMISEIS EINAI APO TO GOOGLE 100% SAFE

EYXARISTO EK TON PROTERON


O_YPALLHLOS_TOU_MHNA.part1.rar
O_YPALLHLOS_TOU_MHNA.part2.rar

PLAKA.part1.rar
PLAKA.part2.rar

Ο ΦΥΣΙΟΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ
PART 1
PART 2

H_ANAPODH_MERA.part1.rar
H_ANAPODH_MERA.part2.rar

POLITISMIKO_SOK.part1.rar
POLITISMIKO_SOK.part2.rar

BOB_MPRATSAKIS_FOUSKOPANTELONIS.part1.rar
BOB_MPRATSAKIS_FOUSKOPANTELONIS.part2.rar

KALAMARHS TO EXTHRIKO FANTASMA

O_SYNODOS.part1.rar
O_SYNODOS.part2.rar